Osmanlı Ocakları Develi İlçe Yönetimi ve İlçe Başkanı Mustafa Bozbeşparmak Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı ziyaret etti.

Osmanlı Ocakları Develi İlçe Yönetimi ve İlçe Başkanı Mustafa Bozbeşparmak Teşkilattan sorumlu Başkan yardımcısı Bayram Sabah siyasi işlerden sorumlu Başkan yardımcısı Mehmet Somuncu, Halkla İlişkiler sorumlusu Kemal Yılmaz Basın yayından sorumlu Mahmut Kılınç ile birlikte Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve ilçe Milli Eğitim Müdürünü makanımında ziyaret etti.

Osmalı Ocakları İlçe Başkanı Mustafa Bozbeşparmak, "Develimizde Osmanlı ahlakını yaygınlaştırmak Osmanlı Medeniyetini hatırlatmak Osmanlıca Halk Eğitim Müdürlüğü ile kordine halinde Osmanlıca kurslar açarak yeni nesil gençlerine osmanlıcayı öğretmek istiyoruz.dedi. Bozbeşparmak:Develimizde ecdadımızı hatırlatan bir osmanlı mahallesinin olmasını arzu ediyoruz" dedi

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "bugünün gençleri yarının yöneticileri buna göre gençlerimize milli ve manevi değerlerimizi en güzel şekilde öğretirsek gelecek nesillere en güzel yarınları bırakmış oluruz. Osmanlı Ocaklarının bunu en güzel şekilde yapacağına canı gönülden inanıyorum niyet hayır akıbet hayır olur halkımıza faydalı bütün faliyetlerde Develi Belediyesi olarak yanınızda olacağız" dedi.