Osmanlı Ocakları Develi İlçe Başkanı Mustafa Bozbeşparmak Başkan Yardımcısı Bayram Sabah, basın yayın sorumlusu ve danışman Mahmut Kılınç, gençlik kolları başkanı Mehmet Bozbeşparmak, gençlik kolları başkan yardımcısı Nail İnce, Develi Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Gündüz’ü makamında ziyaret etti.

İlçe Başkanı Mustafa Bozbeşparmak Osmanlı Ocakları hakkında kısa bilgi verdi. Develi Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Gündüz, "Osmanlı Ocakları Develi İlçe yönetimine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşeekür ediyorum. Osmanlıca öz Türkçe’dir sadece yazılışı Arapça’ya benzer Osmalıca kursları açılması yönünde üzerimize düşeni yapmaya hazırız" dedi.

İlçe Başkanı Mustafa Bozbeşparmak, "Osmanlı ahlakını ve mediniyetini Develi’de yaşatmak istiyoruz. Bunun için ilk önce Osmanlıca kursları açarak Develi halkına Halk Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile Osmanlıcayı öğretmek istiyoruz. Halk Eğitim Müdürümüzede bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca Cumartesi günü Yukarı Develi’de Osmanlı Ocakları ilçe yönetimi ve gençlik kolları olarak Sivasi hatun camiinde sabah namazını kıldıktan sonra Dev Ali Türbesi’ni ziyaret edeceğiz. Daha sonra çorba ikramımız olacak bütün halkımızı bu etkinliğe davet ediyoruz" diye konuştu.