Adana’daki Kayserililerin her ay düzenli olarak yaptıkları yemekli toplantının bu ayki konuğu Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu oldu.

Kayseri Erciyes Anadolu Derneği Başkanı Ahmet Şahin, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nun programlarına katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Başkanımız Palancıoğlu’na ve Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora’ya davetimizi kabul edip Adana’ya geldikleri için teşekkür ediyoruz" dedi.

Adana Plaza Otel’de gerçekleştirilen yemeğe katılan Palancıoğlu, Talas’ta hayata geçirdikleri ve gerçekleştirecekleri projelerini sinevizyon eşliğinde davetlilere anlattı.

Adana’da Kayserililerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Palancıoğlu, şunları söyledi:

"Talas Kayseri’nin tarihi ve turistlik mekanlarından biri. Sınırlarında 2 tane üniversite bulunmakta. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki Türkiye tarihinde en hızlı raylı sistem uygulamasını ilçemize gerçekleşti. Şu anda Cemil Baba Mezarlığına kadar giden hattımızı Anayurda kadar uzatacağız. Özhaseki başkanımıza müteşekkiriz. Projelerimiz birer birer hazırlanıyor. Bir kısmını çok kısa sürede hayata geçirmeye başlayacağız. Talas, insanların sporunu yapabildiği eğlenip dinlenebildiği bir ilçe olacak. Sizlerle buluştuğum için çok mutluyum."

Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora doğalgaz yatırımları, Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı da vergi borçlarının yeniden yapılandırılması hakkında birer konuşma yaptığı programa kaymakamlar, belediye başkanları, emniyet müdürleri, çok sayıda sanayici ve işadamı katıldı.

Program, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.