Spor Toto Üçüncü Lig 3. Grup’ta ligin ilk yarısını 13 puan ile son sırada tamamlayan Kayeri Şekerspor, ikinci yarı hazırlıklarının Kayseri etabanı bugün noktalayacak. Yeşil-Beyazlı takım iki gün tatil yaptıktan sonra 2 Ocak’ta Antalya’da toplanarak çalışmalarına devam edecek.

İlk yarının sona ermesinin ardından Teknik Direktör Tugay Aydemir ile yollarını ayıran ve göreve Sebahettik Tekin’i getiren Kayseri Şekerspor, ikinci yarı hazırlıklarına 26 Aralık Cuma günü başlamıştı. Köksal Demirok Tesisleri’nde 5 günlük bir çalışma programı uygulayan ekip, bugün yapacağı çalışma ile ilk etaba nokta koyacak. Teknik Direktör Sebahattin Tekin, oyuncularına iki gün izin verecek. Oyuncular iki günlük tatilin ardından kamp çalışmaları için 2 Ocak’ta Antalya’da toplanacak. 16 Ocak tarihine kadar devam edecek olan kamp çalışmalarında Yeşil-Beyazlı takım 4 hazırlık maçı oynamayı planlıyor.

Teknik Direktör Sabahattin Tekin, imkanlar dahilinde transfer yapacaklarını söylerken, Antalya kampı ile sezona hazır hale gelmeye çalışacaklarını söyledi.