Kayseri Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde duygulu şarkıların en önemli isimlerinden Ümit Besen’i Kayseri’ye getirdi. Ünlü Sanatçı, önce Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti, ardından da Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi’nden muhteşem bir konser verdi.

Ünlü Sanatçı Ümit Besen konser öncesi Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti. Kızı Ezgi Besen ile birlikte Başkan Özhaseki’yi ziyaret eden Ümit Besen Kayseri’ye ve Kayseri yemeklerine hayran kaldığını belirtti. Başkan Özhaseki ziyarette Ümit Besen’e günün anısına bir plaket verdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ümit Besen konseri Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi’nde yapıldı. Salonun tıklım tıklım dolması üzerine salonun dışına dev ekran konuldu ve izleyicilerin bir kısmı Ünlü Sanatçıyı buradan izledi. "Alışmak Sevmekten Daha Zor Geliyor" adlı parçası ile konserine başlayan Ünlü Sanatçı, "Nikah Masası", "Bizim Hikayemiz", "Islak Mendil", "Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi", "Kader Utansın" gibi dillerden düşmeyen şarkılarını Kayserililer için seslendirdi.

"BAŞKAN ÖZHASEKİ DE İZLEDİ"

Ümit Besen’in konseri sırasında iki ayrı programa katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, konsere daha sonra iştirak ederek Ünlü Sanatçıyı izledi. Konser sonrası Ümit Besen’e çiçek veren Başkan Özhaseki, "Değerli sanatçımızı Kayseri’de ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Allah gönlünden bu sevgiyi eksik etmesin. Gönül aleminde bu güzelliği her zaman devam ettirsin. Yaz döneminde Kale İçi Kültür Sanat Merkezi’ni açıyoruz. Orada da açık hava konserine bekliyoruz" dedi. Ümit Besen de, Başkan Özhaseki’ye teşekkür ederek, "Kalbi o kadar büyük ki başkanımın. O yüce gönüllü bir insan" diye konuştu.

Ünlü Sanatçı konser sonrası izleyicilerle fotoğraf çektirdi ve imza dağıttı.