Vali Orhan Düzgün, Valiliği tanımak ve Valinin İl yönetimindeki rolünü öğrenmek isteyen anaokulu öğrencilerini ağırladı.

Valiliğe gelişlerinde ilk olarak Kent Tanıtım Salonu’nu gezen Hikmet Madazlı Anaokulu öğrencileri, burada kentin tanıtımına ilişkin görselleri ilgiyle izleyerek, görevlilerin anlatımıyla bilgi sahibi oldular.

Valilik birim ziyaretlerinde sempatik tavırları, kimi zaman da afacanlıkları ile çalışanların neşe kaynağı olan anaokulu öğrencileri, daha sonra Vali Orhan Düzgün ile görüşmenin mutluluğunu yaşadı.

Okul Müdürü Önder Yıldız, Müdür Yardımcısı Ayla Avcı ve Ana Sınıfı Öğretmeni Fatma Cırdı ile birlikte arkadaşları adına Vali Orhan Düzgün’e çiçek takdim eden ana sınıfı öğrencisi İrem Çokyaşar ve diğer çocuklara çeşitli hediyeler verdi.“

7’si kız 17 öğrenciden oluşan Yıldızlar Sınıfı öğrencileri, birlikte hazırladıkları ve Vali Orhan Düzgün’e de yıldız olarak yer verdikleri kara kalem çalışmasını da Vali Düzgün’e hediye ettiler. Hediye takdimi sırasında etrafında adeta sevgi çemberi oluşturan çocuklarla yakından ilgilenen ve onları kucaklayan Vali Düzgün, çocukların kendisi ve makamıyla ilgili sorularını da cevaplandırdı.

Ana sınıfı öğrencileri ile tek tek tanışarak onların sevincine ortak olan Vali Düzgün, anne, baba ve öğretmenlerin sözlerinden çıkmamalarını tavsiye etti.

Vali Düzgün ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektiren ana sınıfı öğrencileri, daha sonra şarkılar eşliğinde Valilikten ayrıldı.