Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü’nün nüfusun yoğun olduğu Mevlana Mahallesi’nde yeni açacağı yollarda incelemelerde bulundu.

Başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte inceleme yapan Başkan Palancıoğlu, Mevlana Mahallesi’nin Talas’ın hızla gelişen ve büyüyen mahallelerinin başında geldiğini söy-ledi. Başkan Palancıoğlu, 60 bin nüfuslu mahallenin özellikle üniversitelere ve öğrencilere ya-kın olması nedeniyle 24 saat canlı olduğunu ifade etti. Bu hareketliliğe uygun olarak imarın da gelişime ayak uydurması için çalıştıklarını belirten Başkan Palancıoğlu, "Mevlana Mahallemizi geleceğe taşıyacak modern yolları yapmak için planlamalarımızı yaptık. Bu kapsamda açacağı-mız yolları yerinde tespit ederek varsa eksikliklerini gideriyoruz." dedi.

Başkan Palancıoğlu, Talas’ın her mahallesinde yapılacak projeleri vatandaşlar ve muh-tarlarla istişareler ettiklerini kaydederek, "Bizler vatandaşlarımız ve yerel yönetimler olarak şehrimizdeki ihtiyaç duyulan işleri birlikte hazırlayıp, beraber hayata geçirmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda Mevlana Mahallesi’nin alt yapısında modern gelişimi yerinde takip ediyoruz" diye konuştu.