Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Eryılmaz ÇATOM da kurs öğreticileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltı sonrası Başkan Hasan Kara, öğreticilerin sorunlarını dinledi, yapılacak projeleri anlattı. Kara öncelikle sözü kadın öğreticilere vererek, onların soru ve görüşlerini dinledi. Daha sonra Belediye olarak bugüne kadar yapılan çalışmalardan bahsederek, bundan sonra yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kurs öğretmenleri Belediyenin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Hasan Kara’ya teşekkür etti. Öğreticiler yapılacak olan çalışmalarda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Kilis’te yeşil alan projelerinin olduğunu ifade eden Başkan Kara, “Bizim öncelikli hedefimiz var olan yeşil alanları ayağa kaldırmak ve yapılan yerlerin korunmasını sağlamak. Daha sonra Resul Osman Dağına büyük bir piknik alanı yapacağız. Kilis’in çeşitli yerlerinde yeşil alan projelerimiz olacak. Yakın zaman da bin adet lale fidanı dikeceğiz. 5 bin gül fidanımız da gelecek. Bu şekilde Kilis’i çiçek gibi yapmak istiyoruz” dedi.

Kadınlara yönelik olarak da projelerinin olduğunu söyleyen Başkan Kara, uygun bir yer bulunduğu takdirde fitnes salonu yaptırmak istediklerini söyledi.

Belediye Başkanı Hasan Kara kahvaltıdan dolayı ÇATOM yöneticisi Nimet Taş’a ve öğretmenlere teşekkür etti.