Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hısarcıklıoğlu, 81 il 160 ilçeden gelen 365 Oda ve Borsa Başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ a ziyarette bulunan Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, Cumhurbaşkanına Hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Hayırlı olsun ziyaretiyle beraber Cumhurbaşkanı Erdoğan’ la ekonomik istişarelerde bulunduklarını kaydeden Başkan Öndeş, “Bu vesile ile görüşlerimizi aktarma fırsatı bulduk” dedi.

Başkan Öndeş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yaklaşımından ve ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek toplantıda ekonomik reform paketine sahip çıkılması, istihdamın üzerinden maliyet yükünün kaldırılması, turizmin desteklenmesi, sanayi üretiminin teşvik edilmesi gibi konuların gündeme getirildiğini söyledi.

KİTSO Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ ın ise “Mevcut teşkilatlanma yapısını farklı bir Türkiye için yeterli bulmadıklarını, yeni teşkilatlanma yapısıyla birlikte çok daha farklı bir adım atmak istediklerini, ekonomiyi yakından takip edecek, ekonominin tüm taraflarıyla istişareyi sürdürecek, dertlerimizi, şikâyetlerimizi, öneri ve tavsiyelerimizi dinleyecek, bunları istişare edecek, bunlara birlikte çözüm üretecek bir teşkilatlanmayı gerçekleştireceklerini” ifade ettiğini belirtti.