Türk Eğitim Sen Kilis Şubesi tarafından gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle bir eğlence programı düzenledi.

Saygılı Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen eğlence programına Türk Eğitim Sen’e bağlı öğretmenler yoğun ilgi gösterdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Türk Eğitim Sen Kilis Şube Başkanı Osman Boybeyi, yaptığı konuşmada, hükumetin uygulamalarını sert bir şekilde eleştirdi.

Daha sonra Türk Eğitim Sen Kilis Şubesi’nin üyesi iken emekli olan öğretmenler ile yeniden atanmayan müdür ve müdür yardımcılarına plaket verildi. Daha sonra Urfa’dan gelen sıra gecesi saz ekibinin eşliğinde öğretmenler, piste çıkarak davul zurna eşliğinde halay çekerek oyunlar oyladı. Öğretmenler, Kilis’te ilk kez düzenlenen böyle bir programda, piste çıkan öğretmenler birbirinden ilginç sergiledikleri oyun figürleri ile dikkat çektiler. 4 saat süren eğlence programından sonra programı düzenleyen Türk Eğitim Sen Kilis Şube Başkanı Osman Boybeyi ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.

Eğlence programına MHP İl Başkanı Sırrı Cumhur Özgeriş, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kilis Şubesi Başkanı Fatih Par, çevre illerden gelen Türk Eğitim Sen Başkanları ile MHP il ve ilçe yönetimi ile belediye ve il genel meclisi üyeleri tam kadro katıldı.