Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullararası atletizm müsabakaları sona erdi.

Okul Sporları faaliyet programında yer alan Okullar arası Genç Erkekler, Genç Kızlar ve Yıldız Erkekler, Yıldız Kızlar Atletizm Kros yarışmaları Akpınar yolu Koşu parkurunda yapıldı.

Yarışmaya, takımlar ve ferdi olarak katılan sporcular zorlu ve çekişmeli geçen yarışmalar sonunda dereceye girme başarısı gösterdiler.

Yarışmaların sonunda dereceye giren sporculara ve takımlara ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı, Spor Şube Müdürü Kamil Ateş, Atletizm il Temsilcisi Ahmet Yılgın ve Okulların Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından verildi.

Ödül töreni sonrasında okulsporları kros müsabakalarına katılımların fazla olmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı, “İlimiz adına düzenlenen atletizm kros müsabakalarında dereceye giren bütün sporcularımızı tebrik ediyorum. Onları bu yarışmalara hazırlayan antrenörlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. il müdürlüğümüz tarafından düzenlenen okul sporları atletizm kros müsabakalarında dereceye giren sporcularımız atletizm federasyonumuz tarafından yapılacak olan bölgeler arası atletizm kros yarışmalarında ilimizi temsil edeceklerdir. Burada dereceye giren sporcularımıza şimdiden katılacakları müsabakalarda başarılar diliyor. Bu müsabakaların gerçekleşmesinde emeği geçen atletizm il temsilcimize, okullarımızın beden eğitimi öğretmenlerine ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.