Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Elbeyli ilçesine bağlı Erikliyayla Köyünü ziyaret etti.

Erikliyayla Köyü muhtarı Halil Kaplan, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Selahattin Kaplan ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Süleyman Tapsız, köy meydanında vatandaşlarla sohbet etti.

Vali Tapsız’ın ziyaret etmelerinden memnuniyet duyduk diyen vatandaşlar, isteklerini belirterek, bugüne kadar yapılan çalışmalar için Vali Süleyman Tapsız’a teşekkür etti.

Daha sonra, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Selahattin Kaplan tarafından, Vali Süleyman Tapsız, protokol üyeleri ve vatandaşlara öğle yemeği ikramında bulunuldu.

Yemek ikramının ardından, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Selahattin Kaplan, halı sektöründe yapılan çalışmalar ile ilgili olarak, Vali Süleyman Tapsız’a bilgiler verdi.

Vali Tapsız, nazik davetinden dolayı Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Selahattin Kaplan’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Süleyman Tapsız’ın gerçekleştirdiği ziyarete, Milletvekili Opr. Dr. Fuat Karakuş, 7 Aralık Üniversitesi Rektörü İsmail Güvenç, Vali Yardımcıları Vedat Yılmaz ve Bekir Atmaca, Elbeyli kaymakamı Serap Çetin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat ve ile diğer yetkililer katıldı.