Belediye Aile Yaşam Merkezinde ikinci dönem kurs kayıtları başladı.

Kırşehir’de yaşayan gençler, kadınlar ve çocuklar için kültürel, sanatsal ve sosyal gelişiminin desteklendiği; farklı alanlardaki kurslarla her kesime hitap eden Aile Yaşam Merkezi, yeni dönem kurs kayıtları başladı.

12 Şubat 2018 tarihinde başlayacak kurslar içerisinde Aile Yaşam Merkezinde; El Sanatları Teknolojisi Dantel, Kâğıt Telkari, Elde Kurdele Nakışı, Tel Kırma,İğne Oyası,Dekoratif Ahşap Süsleme,Filografi,Takı Tasarım , Kişisel Gelişim Eğitiminde Diksiyon, İşaret Dili, Kuranı Kerim Kursları, Sanat ve Tasarım bölümünde Hüsn-i Hat,Yağlı Boya Resim Çocukları için,Tezhip,Kağıt Rölyef kursları, Yabancı Dil bölümünde İngilizce A1 seviyesi,İngilizce A2 seviyesinde kurslar, Çocuk Gelişimi ve eğitimi bölümünde ise 4-6 yaş okul öncesi çocuk etkinlikleri ve eğitimi,4-6 yaş yetişkinler için ise çocuk etkinlikleri ve eğitimi kursları, Spor bölümünde Step, Zumba, Pilates, kursları Müzik bölümünde ise Klasik gitar ve bağlama kurslarına kayıt devam ediyor.

Kırşehir’de kültürel, sosyal ve eğitsel alanda faaliyetlerimizi artırmak ve Kırşehirlilerin ihtiyacı olan etkinlikleri düzenlemek için bu merkezlerimizi açtık diye kaydeden Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Açtığımız kurs merkezlerimiz Kırşehirliler tarafından yoğun ilgi görüyor. Açtığımız kurslarımızla Kırşehir’de sosyal hayata zenginlik kattık. Kırşehir’in huzur şehri olma yolunda önemli adımlarından biri olarak gördüğümüz ‘sosyal belediyecilik’ anlayışımızın en güzel örneklerinden biridir kurs merkezlerimiz. Yaz döneminde olduğu gibi kış döneminde de açılan kurslarımız yine Kırşehirlilerin uğrak yerlerinden biri olmaya devam ediyor” dedi.

Kayıtlar 29 Ocak 2018-9 Şubat 2018 tarihleri arasında Aile Yaşam Merkezi ve yapılacak. Kayıt yaptıran kursiyerler 12 Şubat 2018 tarihinde kurslara başlayacak.