AK Parti Kırşehir il teşkilatı il yönetim kurulu AK Partinin tek iktidarı kazandığı günde bir araya geldi.

İl Başkanı Salih Çetinkaya, "3 Kasım 2002 tarihi Türkiye için bir milattır" dedi.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Çetinkaya, "Bu tarih AK Parti için değil, Türkiye için, bir milat, yeni bir başlangıç olmuştur. Türkiye bu tarihte karanlık bir tünelden aydınlığa çıkmış, değişen ve gelişen dünyaya ayak uydurmaya karar kılmıştır.

Şu kesinlikle bilinmelidir ki geride bıraktığımız 12 yıl içerisinde hiçbir zaman milletimize mahcup olmadık, her zaman milletimize hizmet etmek için çabaladık. Milletimize vermiş olduğumuz sözleri yerine getirdik ve her gün yeni bir plan, program ile milletimizin refahı için çalışmaktayız.

AK Partinin her bir neferi her bir bireyi bir bütündür ve durmadan yorulmadan millete hizmet etme yolunda var gücü ile çalışanlardan oluşmaktadır. Millete hizmet yolunda Her zaman alnımız dik yolumuza devam ettik. Bu dönemde milletimiz de bizi asla yalnız bırakmamıştır.

Bugüne kadar Türk siyaset tarihinde 12 yıl boyunca iktidarda kalmanın yanı sıra, geniş katılımlı, istişareyi bırakmayan ve istikrarı kaybetmeyen başka bir parti bulunmazken, AK Parti bu sayede önemli bir başarıya imza atmıştır. Büyük AK Parti ailesinin en önemli özelliği gönül bağıyla birbirine bağlı olmalarıdır, birlik ve bütünlüğünü her şeyin üzerinde tutmasıdır. Bu birlik ve beraberlik içinde, Türkiye de geride kalan 12 yıl içerisinde, demokrasiden ekonomiye sağlıktan ulaşıma kadar her alanda tarihi anlamda bir değişim süreci gerçekleştirilerek, Türkiye çağ atlamıştır” diye konuştu.