Ak Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah ‘Meclis Taksi’ programının konuğu oldu.

Her hafta Pazar günleri yayınlanan meclis taksi programında şoför koltuğuna bu hafta Ak Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan oturdu.

Sokağın nabzını tutan, siyasilerin direksiyona geçtiği ve gündemde ne varsa konuşulduğu meclis taksi programı, Cacabey Meydanında hazırlıkların yapıldığı sırada Kırşehirlilerinde ilgisini çekti. Programın çekimleri, Cacabey meydanından Terme Caddesi, Üniversite yolu, Bağbaşı Toki Evleri, Ahi Evran Üniversitesi, Makissos Hotel, Çukurçayır Mahalesi ve Ağalar konağı güzergahlarında gerçekleştirildi ve Ziraat Bankası önünde tamamlandı.

Milletvekili Çalışkan program sonrası yaptığı açıklamada, “Benim için değişik bir deneyim oldu. Yanılmıyorsam daha önce benzer programlarda direksiyonda ya sporcu ya ünlü bir sanatçı ya da gazeteci oldu.

Siyasilerin direksiyona geçtiği üstelik taksicilik yaptığı bir program var mı bilmiyorum. Güzel bir gün geçirdik vatandaşlarımız ile yolculuk sırasında günlük siyasetten, ülke meselelerine kadar birçok yelpazede diyaloglarımız oldu” dedi.