Kırşehir’de Arena Bilardo Spor Okulu milli sporcularında katılacağı 3 bant turnuvası ile açılış yapacak.

Bilardo severlerin Kırşehir’de buluşacağı 3 bant spor turnuvasına 64 sporcu katılım gösterecekken Kırşehir’de en kapsamlı spor turnuvasını yaptıklarını söyleyen işletmen Ferdi Aşıroğlu, “Kırşehir’de eksikliğini hissederek bilardo spor okulu anlamında geniş kapsamlı bir turnuva ile birlikte bilardo spor okulumuzun açılışını gerçekleştireceğiz.

Futbol, Basketbol, Veleybol gibi artık bilardonun da ilgi gördüğü 7’den yetmişe her kesimden insanların katılım gösterdiği bilardoyu yeni nesile sevdirmek amacı ile ekranlarda izlemekte olduğumuz milli sporcularımızla birlikte toplarla adeta dans eden artistik gösteri yapacak sporcu arkadaşlarımızı da bu anlamda Kırşehir’e davet ettik. Bilardo sporunda hem beden hem de sporcunun beynini kullanabilmesi çok önemli özel eğitimli hocalarımızla birlikte öğrenmek isteyen herkese de bilardo dersi vereceğiz” dedi.

Yenice Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde kurulan spor okulunda Cumartesi günü yapılacak turnuva ile birlikte açılış yapılacakken Ferdi Aşıroğlu ve Eşref Yavuz’un işletmesi milli sporcularında gösterilerine ev sahipliği yapacak.