Büro Memur-Sen Genel Başkanı Uğur Ünalan, sendika olarak, ülkenin menfaatleri doğrultusunda gerekenleri yapmaya devam edeceklerini belirterek, garibanların yanında hep Memur-Sen üyelerini gördüklerini söyledi.

Ünalan, Büro Memur-Sen Kırşehir Şubesi’nin 1. olağan kongresinde yaptığı konuşmada, Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı sendikalar olarak nerede bir haksızlık, zulüm varsa karşısında dimdik durduklarını belirterek, "Dünya mazlumlarının, garibanların yanında Memur-Sen ailesini gördük" diye konuştu.

Haksızlıklar karşısında dimdik duran memurlardan yana olduklarını belirten Ünalan, "Özgürlüklerden, çözümden, demokrasiden, kardeşlikten yanayız. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır bilinciyle hareket ediyoruz. Vücudun azaları gibi bir olmalıyız. Bir olmazsak bu gücü hiçbir zaman etkin kullanamayacağımızın bilinciyle hareket ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Büro Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Kubbettin Aydın’ın da katıldığı kongrede, Büro Memur-Sen Kırşehir Şube Başkanı Turan Çetinkaya, Ünalan’a plaket ve kahve fincanı hediye etti. Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen kongrede, Çetinkaya yeniden başkanlığa seçildi.