Ana ocağından Peygamber ocağına projesi kapsamında Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde bir araya gelen gaziler, Afrin’e giderek sınır bölgesinde görevli Mehmetçiğe destek olacaklarını açıkladı.

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan, Mehmetçiğin sınır bölgesindeki operasyondan başarıyla döneceğini söyledi. Kılıçaslan açıklamaya şu şekilde devam etti:

"Misak-ı Milli sınırlarını korumak ve terör tehdidini ortadan kaldırmak ve ’Zeytin Dalı Operasyonuna’ destek vermek için Gazilerimizle birlikte hareket etme kararı aldık. 80 milyonun duası ve desteği mehmetçikle birlikte askerimizin bu harekatı başarı ile sonuçlandıracağına inancımız tamdır.

Türkiye operasyonda haklı davasını ortaya koymuştur. Sadece terör örgütlerine karşı değil arkalarında yer alan güçlere karşı da dimdik duracak ve milli birliğimizi sağlayacağız. Tek Devlet, Tek Millet, Tek Vatan, Tek Bayrak ilkesinden kesinlikle dönüş yoktur."

Kırşehir’de Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Uzmanlar Federasyonu, Muharip Gaziler Derneği ve Malul Gaziler dernekleri üyeleri Cuma günü akşam Kırşehir’den Hatay’a hareket edecek.