Kullandığı hipnoz teknikleri ile katılımcıları toplu halde uyutan Doç. Dr. Ali İlseven Uluslar Arası Bilim ve Eğitim Federasyonu bünyesinde Kırşehir’e geliyor.

Ahi Evran Üniversitesi öğrencileri ile İl Kültür ve Turzim Müdürlüğü konferans salonunda bir araya gelecek olan Doç. Dr. Ali İlsevendüzenlediği konferanslarda katılımcıları toplu olarak uyutması ile tanınıyor. 19 yılda 1 milyonu aşkın kişiye eğitim veren İlseven, üniversite öğrencilerine NLP, Koçluk, Stres Yönetimi, Beden Dili, İletişim, İnovasyon, Liderlik Eğitimleri, gibi alanlarda geliştirdiği 183 proje ile bilinen tek rekorunda sahibi olması ile tanınırken Kırşehir’de düzenlenecek konferans hakkında bilgi veren eğitim koordinatörlüğü, "Ahi Evran Üniversitesi öğrencileri ve Kırşehirlileri bu eğitim seminerine bekliyoruz. Verilecek eğitimde hem eğlenecek hemde hiç bilmediğimiz kişisel gelişim yönlerini öğreneceğiz" diye kaydedildi.

Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenecek eğitim semineri öğrencilerin yanısıra halka da açık olarak gerçekleşecek. Konferans sonunda ise katılımcılara ücretsiz eğitim sertifikası verilecek.