Kırşehir Valisi Necati Şentürk 10 Kasım mesajı yayınladı.

Vali Necati Şentürk, yayınladığı mesajında "eşsiz lider Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 76. yıldönümünde saygı ile anıyoruz" dedi.

Şentürk mesajında, "Şüphesiz ki, Türk Milletinin yetiştirdiği en büyük liderlerden birisi de Mustafa Kemal Atatürk’tür. O, verdiği emsalsiz mücadele, kazandığı zaferler ve sağladığı başarılarla bağımsız yaşamak isteyen mazlum milletlere de örnek olmuş, kurulan yeni Türk devletinin dünya üzerinde sonsuza kadar yaşaması için ekonomik, sosyal ve kültürel alanda yenilikler yaparak, bugünkü çağdaş toplum yapısını gerçekleştirmiştir.

O, ’Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir,” sözüyle Cumhuriyetimizi Türk Gençliğine emanet etmiştir" dedi.

Garnizon Komutanı Albay Murat Bulut, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Kudret Saylam, siyasi partilerin temsilcileri de Mustafa Kemal Atatürk’ü yayınladıkları mesajla yad etti.