Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Sapanca Yolu Acısu bölgesinde bulunan yan kilitli parke döşeme çalışması başlattı.

Sapanca Yolu’nda tamamlanan ikileme çalışmaları sonrası yan yolda yaşanan sıkıntıların giderilmesi noktasında Kartepe Belediyesi güzergah üzerinde yol iyileştirme düzenlemesine başladı. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bölgede yaşanan sorunu kilitli parke çalışması ile çözüme kavuşturuyor. Üst geçidin montajının tamamlanması ardından, Acısu yan yoldaki iyileştirme çalışması kapsamında Kartepe Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler, kültür merkezi giriş seviyesinde kot farkını sıfırlayarak yolu düzleştirdi.

Yan yola cepheli iş yerlerinin önünde başlatılan kilitli parke döşeme çalışmasında ekipler, yaklaşık 2 bin metrekare kilitli parke taşı ve 400 metre bordür döşemesinin yanı sıra caddenin ara sokaklara bağlantısını da yapacak. Düzenlemenin ay sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor. Kültür merkezi ve sağlık ocağı arasındaki güzergahı hem yaya trafiği hem de araç parkı olarak estetik bir görünüme kavuşturacak çalışmanın başlatılması bölge halkı tarafından da beğeni topladı.