Başiskele’de Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya’nın katılımıyla, okullarda görevli müdürlerle istişare düzenlendi.

Başiskele Belediyesi 7’den 70’e herkesi eğitimle buluşturuyor. Birçok mahallede açılan ‘Semt Konakları’ ile kurslar verilip vatandaşların bilgi ve becerisi arttırılıyor. Bunun yanı sıra Başiskele Belediyesi ‘Çocuk Üniversitesi’ ilçedeki eğitim faaliyetlerine devam ediyor.

Bu yöndeki çalışmalara yönelik gerçekleşen istişare de ise okul yöneticileri Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve İlçe Milil Eğitim Müdürü Cemil Akkaya ile bir araya geldi. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “Biz bu yıldızları süs diye almadık. Bugün insanlar Başiskele’nin başarısını takdir ediyorsa, bu başarıyı hep birlikte çalışıp kazandığımızın göstergesidir.” Başiskele’de herkes elini taşın altına koyacak. Hepimiz birbirimize karşı sorumluyuz, Başiskele’yi daha iyi yerlere getirmek en asli vazifemizdir” dedi.

Okulların eksikleri ve birçok konuda mutabakata varıldı. Ayrıca Başkan Ayaz, toplantıda okul müdürlerine Kudüs Kültür Gezisi müjdesi verdi.