Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Hereke bölgesindeki esnafı ziyaret etti.

Çalışmaları arasında esnafları sık sık ziyaret ederek istek ve taleplerini dinleyen Başkan Baran’a, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve Daire Müdürleri eşlik etti.

Kasabından manavına, berberinden lokantasına kadar bütün esnafa uğrayan Başkan Baran, esnafın hal ve hatırını sorarak işleri hakkında bilgiler aldı. Bölge halkıyla da sıcak ve samimi şekilde sohbet eden Başkan Baran’a Hereke bölgesinde oturan vatandaşlar balkonlardan seslenerek “Başkanım sizinleyiz, başarılarınızın devamını diliyoruz” dediler. Eski Hereke belediye binasını da ziyarete eden Başkan Baran, belediye personeli ile de sohbet ederek bilgiler aldı.

Halkla bire bir iletişim kurarak isteklerini anında değerlendiren Başkan Baran verdiği talimatlarla bölge halkının istek ve taleplerini anında değerlendiriyor. Yapılan ve yapılacak olan hizmetleri vatandaş ile paylaşan Başkan Baran, Körfez’de büyük bir değişimin olduğunu ve bu değişimi daha ileriye götürerek en iyi ve kaliteli projeleri halkla buluşturacaklarını söyledi.

Başkan Baran, ortak akıl anlayışıyla hareket ettiklerini belirterek, “Gerek bilgilendirme ve istişare toplantılarıyla gerekse esnaf ziyaretlerimizle bütün esnaf kardeşlerimizle bir araya geliyoruz. İlçemizin durumunu, belediyemizin yaptıklarını ve yapacaklarını bire bir paylaşıyoruz. Onların isteklerini, taleplerini dinledik. Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. Bölgemizin gelişmesi adına esnafımız çok etkin rol oynar. Körfez ilçemiz o kadar hızlı değişti ki buna hep birlikte şahit oluyoruz. Esnafımızın yüzünü güldürecek projelerimizin üzerine çalışmalarımız devam diyor. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir Körfez’de yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz. Esnafımız Körfezimizin vazgeçilmezidir, ziyaretlerimize devam edeceğiz” dedi.