Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta boyunca önemli isimleri makamında ağırladı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran hafta boyunca Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve İlçe Başkanı Şener Söğüt’ü makamında ağırladı.

Başkan Baran’ın ziyaretçileri arasında ayrıca İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Fikret Çetin Kale, Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı da yer aldı. Gelen her ziyaretçi ile yakından ilgilenen Başkan İsmail Baran, ilk olarak Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can ve Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan’ı ağırladı. Karşılıklı sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette, fikir alışverişinde bulunuldu.

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ise İlçe Başkanı Şener Söğüt ve beraberindeki heyet ile birlikte Başkan İsmail Baran’ı ziyaret etti. Umre dönüşü ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunduklarını belirten İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılacağı il kongresine az bir süre kaldığını hazırlıkların devam ettiğini belirtti.

Başkan Baran daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın ve İlçe Jandarma Komutanı Fikret Çetin Kale’yi makamında ağırlarken, sonraki ziyaretçisi ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram oldu. Görüşmede, hayata geçirilmesi planlanan projeler üzerine karşılıklı görüş alıverişin de bulunuldu. Başkan Baran, son olarak Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı ve ekibini ağırladı.