Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevlileri ile birlikte ilçede devam eden yaşlı ziyaretleri kapsamında Alkan çiftini ziyaret etti.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevlileri ile birlikte yaşlı evlerine düzenlenen ziyaretlere katılmaya devem ediyor. Bu kapsamda son olarak Çamlıtepe Mahallesi’nde oturan Emine ve İsmail Alkan çifti ziyaret edildi. 88 yaşındaki İsmail Alkan ve 87 yaşındaki Emine Alkan çiftinin ziyaret ederek taleplerini dinleyen Başkan İsmail Baran, “Yaşlılarımızı sadece yılın bir günü veya bir haftası değil, toplumumuza sağladıkları katkılarla her zaman hatırlamalıyız. Yaşlı insanlarımıza gösterdiğimiz sevgi, saygı, hoşgörü onlara olan minnet borcumuzdur. Yaşlılarımızın toplum için ne kadar değerli olduklarını anlamalarını ve yaşama sevinçlerini kaybetmemelerini sağlamalıyız” dedi.

Emine ve İsmail Alkan çiftine gerçekleştirilen ziyarette, 70 yılı geride bıraktıklarını söyleyen çift, “Bir gün olsun küs olarak uyumamışızdır. Şimdiki gençler evleniyor, ilk tartışmada ya da anlaşmazlıkta hemen mahkemeye koşuyor. Evlilik sadece çocuk yapmak değildir. Bir ömür birlikte yaşamaktır” ifadelerini kullandı.