Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkar Oda Başkanı Yahya Öztürk’ü yeni binalarında ziyaret etti.

Körfez esnafının istek ve taleplerini dile getirerek organize eden Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkar Odası yeni hizmet binasında vatandaşın hizmetine girdi. Körfez Belediye Başkan’ı İsmail Baran’da beraberindeki Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Emniyet Müdürü Cenk Özmen ile birlikte, Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkar Oda Başkanı Yahya Öztürk’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Başkan Yahya Öztürk ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ”Körfez’e en şekilde hizmet vermek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bizler seçilmiş yöneticiler olarak tek bir amacımız var oda Körfez’e hizmet etmektir” dedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ise STK’lar ile sürekli istişare içerisinde olduklarını belirterek, “Hepimiz Körfez için ne yapabiliriz bunun derdindeyiz. Körfez’e nasıl faydalı olabiliriz. Esnafımızın istek ve taleplerini nasıl hallederiz, vatandaşlarımıza en güzel nasıl hizmet verebiliriz konularını görüşerek fikir alışverişinde bulunarak çözüm önerilerini alıyoruz. Bütün taleplerin üstesinden el birliğiyle geleceğimiz inancım tam. Belediye olarak bütün halkımıza kapımız her zaman açık” diye konuştu.

Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can da, “Bir işte başarılı olmak gerekiyorsa o konuda birlik içerisinde çalışılması gerekmektedir. Körfez’deki başarıların büyük bir sebebi bence buna bağlı” dedi.