Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ve yönetimi İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret ettiler.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Belediye meclis üyesi Canan Soylu’nun da hazır bulunduğu ziyarette, konuklarına gerçekleştirdikleri ziyaretten ötürü teşekkür eden Başkan Doğan, “Erzurum insanı yiğitliğiyle, dadaşlığıyla, duruşuyla, vatanına, milletine sevdasıyla her zaman ön planda olan kişilerdir” dedi.

Kocaeli’deki Erzurumlu vatandaşların kente renk kattıklarını söyleyen Doğan, “Doğduğumuz yerleri unutmuyoruz, vefamız var ama biz artık Kocaeliliyiz. Kocaeli’nin hamuruna karıştık, yoğurulduk. Burası için çalışıyoruz, üretiyoruz. Buradaki insanlarımızın daha güzel yaşamaları için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Dernekçilik, kolay iş değildir. Hoş bir seda bırakmak için çalışıyorsunuz. İzmit Belediyesi olarak her zaman derneklerimizin yanındayız. Şehrimize, vatandaşlarımıza katkı sağlayacak, değer katacak tüm projelerde biz varız” diye konuştu.

İzmit’te yaşamanın, ayrıcalık olduğunu belirten Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun, Başkan Doğan’a teşekkür ederek, “Belediye Başkanımızın İzmit sevdasını ve çalışmalarını hepimiz yakından takip ediyoruz. Bizlerden gelen her türlü önerilere açık bir başkanımız var” şeklinde konuştu.

Ziyeret, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.