İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ziyaretlerinin çoğunu dışarda yapıyor.

Zamanının büyük bölümünü halkın arasında geçiren İzmit Belediye Başkan Nevzat Doğan, makamında olduğu zamanlarda da ziyaretçilerini ağırlıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmen Yardımcısı Aydın Signalı, Kocaeli Siirtliler Derneği ile Telekom Teknik Elemanlar Derneği ( TETED), İzmit Belediye Başkanı nevzat Doğan’ı ziyaret etti. Ziyarette çeşitli konular hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmen Yardımcısı Aydın Sigalı’nın ziyaretinde daha çok sanat ve kültür konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Nevzat Doğan, İzmit’in kültür, turizm ve sanat kenti olması için çalıştıklarını belirterek, “Kentimiz yıllarca hep sanayisi ile ön plana çıkmış. Fakat kültür alanında da, sanat alanında da turizm alanında da önemli zenginliklerimiz var. İzmit Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya her zaman destek olduk olmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kocaeli Siirtliler Derneği Başkanı Cumali Boz ve yönetim kurulu üyeleri de İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Doğan, İzmit’te 81 vilayetten kişinin bulunduğunu ifade eden Nevzat Doğan, “Kentimiz bir anlamda Türkiye’nin bir mozaiğindir. Her kentten ve kültürden kişinin bulunması bir zenginliktir. Hemşeri derneklerimiz, kültürlerin yaşatılmasında örf ve adetlerin unutulmamasında önemli görevler üstlenmektedir” diye söyledi.