Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, kutsal topraklara giderek hac görevini yerine getiren Darıcalıları ziyaret etti.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, her yıl geleneksel hale getirdiği hacı ziyaretlerine bu yıl da devam ediyor. Bu çerçevede hac farizasını yerine getiren hacıları evlerinde ziyaret eden Başkan Karabacak, çiçeği burnunda hacılara ibadetlerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Hacıları evlerinde ziyaret eden Başkan Karabacak, “Kutsal topraklardan aldığınız feyzi ve bereketi aileniz ve sevdiklerinizle birlikte en iyi şekilde paylaşmanız umuduyla haccınızın hayırlara vesile olmasını temenni ederim.Hepiniz artık çevrenizde örnek insanlarsınız, yaşantınızı bu düşünceyle devam ettireceksiniz" dedi.

Çiçeği burnundaki hacılar ise Başkan Karabacak ve misafirlere hurma ve zemzem suyu ikram ederek, kutsal topraklara gitmenin ve ibadetlerini yerine getirmenin mutluluğunu dile getirdiler. Öte yandan, Başkan Karabacak’ın, Darıca’daki yaklaşık 60 kişilik hacı kafilesini evlerinde tek tek ziyaret edeceği öğrenildi.