Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli’nin giriş çıkış kapısı olarak değerlendirdiği İzmit Şehirlerarası Otobüs terminalinde incelemeler yapararak esnafı ziyaret etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ulaşımpark tarafından 15 Mayıs 2017 tarihinden itibaren devir alınan İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde denetimler yaptı. Terminal esnafını da tek tek ziyaret eden Karaosmanoğlu, günde dokuz yüz ile bin arası otobüse hizmet veren Şehirlerarası otobüs terminalinin halkımıza en güzel hizmeti verebilmesi için çalıştıklarını ifade ederek, “Esnafımızla birlikte temiz ve nezih bir otobüs terminali işletmeciliğini yapıyoruz. Bunun için tüm ekibimiz titizlikle hareket etmektedir” dedi.

İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yer alan 26 adet yazıhane, 26 adet büfe-restoran olmak üzere 58 adet iş yerini gezen Başkan Karaosmanoğlu, esnafın verilen hizmetlerden duyduğu memnuniyeti de yerinde gördü. Ulaşımpark A.Ş. Genel Müdürü Yasin Özlü, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Kemal Altunel, İzmit Otogar Derneği Başkanı Halil Baylam ve idari personellerin de yer aldığı birlikteliklerde Başkan Karaosmanoğlu, ücretsiz wifi, çocuk bakım odası, ücretsiz valiz taşıma, ilk 25 dakikası ücretsiz otopark gibi çeşitli hizmetleri yerinde denetledi. Tuvaletlerin temizliği konusunda aksaklık istemediğini de dile getiren Başkan Karaosmanoğlu’na, otobüs terminalinde yenileme ve düzenleme çalışmalarının devam ettiği bilgisi de verildi.

İzmit Otobüs Terminalinde yaptığı incelemelerde yolcularla da bir araya gelen ve sohbet eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, verilen hizmetler hakkında vatandaşların görüşlerini aldı. Ulaşım bir kentte halkın aldığı en önemli kamu hizmetlerinden birisidir vurgusu yapan Karaosmanoğlu, “Yerel yönetimlerin de görevi bu hizmetin en iyi ve kaliteli şekilde hemşerilerine ulaştırmasıdır. Bu nedenle bizler bunun için ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Terminaldeki temizliğe çok önem veriyoruz. Bu konuda aksaklığı asla kabul etmiyorum. Arkadaşlarıma bu konudaki duyarlılıkları ve disiplinli çalışmaları için ayrıca teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.