Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Evliya Çelebi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu’nun Okul Aile Birliği yönetimini misafir etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu eğitim alanında hizmet eden, İzmit Evliya Çelebi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu’nun yeni seçilen Okul Aile Birliği yönetimini misafir etti. Başkan Karaosmanoğlu, “Okul Aile Birlikleri çok önemli bir görevdir. Eğitim kalitesine katkıları ve okulun kaynaşması adına yapacakları proje okullarına değer katacaktır” dedi.

İzmit Evliya Çelebi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulunun aynı zamanda idari kadrosunun da hazır bulunduğu görüşmede Başkan Karaosmanoğlu “Eğitim hizmetlerinde görevli personelin ve gönüllü çalışanların daha iyi eğitim ortamı için fedakarlık yapmalıdırlar. Okul aile birlikleri, başarının büyük fonksiyonlarından bir tanesi oluşturur. Okulun kaynaşmasında ve eksikliklerin giderilmesi noktasında önemli bir görevi ifa etmektedirler” şeklinde konuştu. Ziyarette Okul Müdürü Muhammet Kocakaya ve Okul Aile Birliği Dernek Başkanı Mehmet Turan ile yönetimde ki üyelerde hazır bulundu.

İzmit Evliya Çelebi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okulu Aile Birliği Başkanı Mehmet Turan, Başkan Karaosmanoğlu’na eğitim çalışmalarına ve okullarına yaptığı katkılar için teşekkür etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu “ Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi iyi yetiştirmek zorundayız. Bunun için elimizdeki imkanları doğru stratejiyle kullanmak zorundayız” dedi. Başkan Karaosmanoğlu’nun kızı Betül Taşkara’da okul aile birliği yönetiminde görev alırken, torunu Elif Berra’da ziyaretçiler arasındaydı.