Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yapılan kongre sonrasında AK Parti Gebze ilçe Başkanı seçilen Hasan Soba ve yönetimini ağırladı.

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın yeni yönetimi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti. Yapılan olağan kongrede AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı’na seçilen Hasan Soba ve yönetim kurulu üyeleri, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Köşker, “Hasan Soba kardeşimize ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun temennilerimi bir kez daha iletmek isterim. Rabbim, birlik ve beraberlik içerisinde Gebze’mize ve partimize hayırlı hizmetleri yapmayı nasip etsin inşallah. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Yönetim kurulunda bulunan çalışma arkadaşlarını tanıtan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ise, “Rabbim, birlik ve beraberlik içerisinde hayırlı ve başarılı hizmetlere birlikte imza atmayı nasip etsin inşallah. Rabbim, yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.