Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Fatih Sultan Mehmet mahallesi Demokrasi caddesinde ve bağlantı yollarında asfaltlama çalışması yaptı.

Kartepe Belediyesi, modern belediyecilik gereklerinden olan ulaşım ağını iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor. Kartepe Belediyesi, ilçenin sahip olduğu tüm zenginlikleri gün yüzüne çıkarmak için ’Şimdi Kartepe zamanı’ sloganıyla devam ettirdiği çalışmalarını yağışsız havaları en iyi şekilde değerlendirerek gerçekleştiriyor. Bu bağlamda ulaşım hizmetlerinin iyileştirme çalışmalarının bir ayağı da Fatih Sultan Mehmet mahallesindeki Demokrasi Caddesi ve bağlantı yollarında yürütülüyor.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekiplerinin çalışmalarında gelinen noktayı yerinde görmek için Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yardımcısı Zafer Arat ile asfalt serimi yapılan güzergahlarda incelemelerde bulundu. Fatih Sultan Mehmet mahalle Muhtarı Selami Tarakçı’nın da eşlik ettiği denetimde, Başkan Üzülmez, “Yeni imar yolları ile açılan güzergahların yoğun yerleşim yerlerine bağlantısını sağlayan ve ilçenin ulaşımını rahatlatacak yolların Kartepe halkına kazandırılması yönündeki çalışmalarımız aralıksız sürüyor. İlçenin imajına katkı sağlayacak yol çalışmalarının önemini bilerek modern belediyecilik gereği olan ulaşım ağlarımızın iyileştirme çalışmaların yağışlı havalar başlamadan önce hızlandırdık” dedi.