Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, önceki akşam Kartepe Belediyespor takımının idmanını ziyaret ederek oyunculara moral verdi.

Bu yıl 1. Amatör Küme C Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Kartepe Belediyespor takımı çalışmalarını Yakup Altun Stadı’ndaki idmanlarla sürdürüyor. Kartepe Belediyesi meclis üyesi ve Sportif Direktörü Faruk Sarman nezaretinde idmana çıkan Kartepe Belediyespor takımını ziyaret eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e meclis üyesi Selahattin Aktop, koordinatörler Yusuf Özdemir ve Şemistan Subaşı, Fatih Sultan Mehmet Mahalle Muhtarı Selami Tarakçı ve Köseköy Mahalle Muhtarı Ali Yılmaz eşlik etti.

Geride kalan hafta pazar günü, grupta kendisi gibi şampiyonluğa oynayan Halıderespor ile karşılaşan ve golsüz berabere kalan Kartepe Belediyespor takımı futbolcuları ve teknik ziyaret ederek moral verdi. Başkan Üzülmez, teknik heyet ve futbolcularla saha içerisinde yaptığı toplantıda hiç kimsenin moralini bozmamasını ifade ederek, “Sizler Kartepe’nin gururu ve geleceğisiniz. Üzerinize giydiğiniz forma ve göğsünüzdeki arma çok değerli ve önemli. Her biriniz Kartepe Belediyesi’ni temsil ediyorsunuz, bu inanç ve sorumluluk bilinci ile çıktığınız her maçta bu kurumun önemi ve değerini en iyi şekilde yansıtacağınıza inancım tamdır. Bu nedenle centilmenliği hiçbir zaman elden bırakmayın” dedi.

Takımda yer alan her sporcuya başarı dileklerinde bulunan Başkan Üzülmez, “Sahip olduğu değerler ve her geçen gün artan ilgi ile Kartepe’yi sportif alanda da söz sahibi yapmak için Kartepemize iyi bir kulüp kazandırma hedefindeyiz. Profesyonel liglerde mücadele edecek bir takım oluşturmak için de bu işin direktörlüğüne futbolun içinden gelmiş ve başarılı bir kariyeri olan ve şimdi meclis üyemiz olarak görev yapan Faruk Sarman’ı getirdik. Geleceğin başarılı birer futbolcusu olmaya namzet sizler de bu değerden en iyi şekilde istifade edin” dedi.

Başkanın ziyaretinden gurur duyduklarını belirten futbolcular da, iyi bir sezon geçirerek şampiyonluk ipini göğüslemek için üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade ettiler. Kendilerine sağlanan imkanlar için Başkan Üzülmez’e teşekkür eden futbolcular, başkanın yüzünü kara çıkartmayacaklarını söylediler.