Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu bayan raketler, Süper ligde ilk yarıyı üçüncü sırada tamamladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor bayan masa tenisi takımı, zirve yarışını her yıl olduğu gibi bu yılda sürdürüyor. Mavi beyazlı bayan raketler hafta sonu Sakarya’da oynadıkları bayanlar süper ligi masa tenisinde, dört maçın üçünü kazanarak ilk yarıyı üçüncü sırada tamamladı. Mavi beyazlı bayan raketler ilk hafta İstanbul’da, ikinci hafta Ankara’da üçüncü hafta Adana’da dördüncü hafta ise Sakarya’da oynadığı, on üç karşılaşmanın on birini kazanarak ligde ilk yarıyı üçüncü sırada tamamladı.

Toplam 16 takımın yer aldığı Bayanlar Masa Tenisi Süper Liginde mavi beyazlılar Antrenör Yasemin Gökçelik, nezaretinde Neslihan Kavas, Betül Töz, Selin Çelik, Christina Hirici ve Andreea Filip beşlisiyle ligde mücadele ediyor. İlk yarının son etap karşılaşmalarını hafta sonu Sakarya’da Serdivan spor salonunda oynayan bayan raketler, dört maçından üçünü kazanarak ligdeki yerini korudu. İlk maçında zorlu rakibi Fenerbahçe’ye 4-1 yenilen Kağıtsporlu masa tenisçiler, ikinci maçında Bursa Büyükşehir Belediyespor’u 4-2 yenmeyi başardı.

Bursa’nın ardından Ankara Tarımspor ile Keçiören Bağlumspor takımlarını 4-0’lık skorlarla geçen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu bayan masa tenisçiler, Fenerbahçe ile Tigemspor’un ardından ilk yarıyı üçüncü sırada bitirdi. Ocak ayında yapılması planlanana ikinci yarı müsabakaları öncesi değerlendirmede bulunan branş yöneticisi Yasin Özlü, ”Türkiye’nin en iyi takımlarının yer aldığı Masa Tenisi süper liginde mücadele ediyoruz. Sporcularımızın ilk yarıdaki gösterdiği performanstan dolayı memnunuz. Takımımız şampiyonluk için mücadele ediyor. İkinci yarıda da hedefimize ulaşmak için aynı doğrultuda çalışacağız” dedi.