Darıca Bayramoğlu mahallesinde asfalt çalışmaları devam ederken, mahallede son yıllarda devam eden yatırımlar neticesinde bölgenin cazibe merkezi haline geldi.

Arıtma tesisinin devreye girmesiyle birlikte denizlerin yüzülebilir hale geldiği Darıca’da, Bayramoğlu mahallesine yapılan halk plajları yaz aylarında bölgeyi günübirlik turistlerin ilgi odağı haline getirirken, artan trafikle birlikte yollardaki bakım ve onarım işlerine ağırlık verildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Darıca Belediyesi’nin birlikte yürüttüğü proje çerçevesinde başta ana arteller olmak üzere, özellikle nüfusun yoğun olduğu cadde ve sokaklarda yol yenileme çalışmaları ara vermeden devam ediyor.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ilçede devam eden çalışmalarla ilgili, “Özellikle yaz aylarında günübirlik turistlerin çekim merkezi haline gelen ilçemizde her alanda çalışmalarımız devam ediyor.Bu çerçevede altyapısı yetersiz olan veya yenilenmesi gereken başta Bayramoğlu olmak üzere bütün mahallelerimizde altyapı, asfalt ve yama çalışmalarımız ara vermeden devam ediyor. İlçemizi her alanda örnek bir yaşam merkezi yapma adına çalışmalarımıza devam ediyoruz.” diyerek görüşlerini dile getirdi.