Körfez Fatih Sultan Mehmet Bilgi Evi öğrencileri, örnek bir çalışmayla ihtiyaç sahipleri için topladıkları giyim ve kırtasiye malzemelerini Günışığı Yardımlaşma Derneği’ne teslim ettiler.

Körfez’de geçtiğimiz dönem içerisinde açılan Fatih Sultan Mehmet bilgi Evi öğrencileri, idareci ve öğretmenleri ile birlikte örnek bir çalışmaya imza attı. Bilgi Evi heyeti, Körfez Belediyesi tarafından kurulan ve kimsesizlere yardım eden Günışığı Derneği ile ortak bir proje gerçekleştirdiler. Bilgi Evi öğrencileri, idarecileri ve öğretmenleri çevrelerinden topladıkları giyim ve kırtasiye malzemelerini Günışığı Derneğine teslim ettiler.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran da anlamlı bir çalışma gerçekleştiren Bilgi Evi heyetini ağırladılar. Gerçekleşen programda Fatih Sultan Mehmet bilgi evi sorumlusu Emre Kökçan’da çalışmaları hakkında Baran’a bilgiler vererek, bilgi evini kendilerine kazandırdığı için Başkan’a teşekkür etti.

Minik öğrencilerle sıcak ve samimi şekilde sohbet eden Başkan Baran ise, “Kurulan bilgi evleri görüldüğü gibi çocuklarımıza sorumluluk duygularını pekiştiriyor. Geleceğimizin teminatları olan gençlerimizin böyle sosyal sorumluluk projelerinin içerisinde yer almaları bizleri onurlandırıyor. Toplanan bu yardımları Günışığı derneğimiz en iyi şekilde toplayıp ihtiyaç sahiplerine dağıtacaktır. Öğrencilerimize bu bilinci aşılayan eğitimcilerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Sohbetin ardından öğrencilerin bu anlamlı çalışmalarından dolayı tebrik eden Başkan Baran ve eşi Bilge Baran, eğitimcilere ve öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. Toplanan yardımların ise Bilge Baran’ın gönüllü olarak çalıştığı Günışığı Derneği tarafından ihtiyaç sahiplerine en kısa sürede ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağı bildirildi.