Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce hizmete açılan Derince Ertuğrul Gazi Bilgievi’nin öğrencileri, Sekapark’ı akıllı bisikletlerle gezdiler.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 1’inci ve 8’inci sınıf öğrencilerine okul sonrası eğitim desteği veren Bilgi Evleri, sosyal ve kültürel etkinliklere devam ediyor. 13 noktada 20 bin’in üzerinde kayıtlı öğrenciye hizmet veren Bilgi Evleri’nin öğrencilere zaman zaman kültürel etkinliklerde de bir araya getiriyor. Bu kapsamda Derince Ertuğrul Gazi Bilgievi öğrencileri Sekapark gezdiler. Öğrenciler Sekapark’ta akıllı bisiklet uygulamasını yerinde görerek deneme fırsatı buldular. Sekapark’ı akıllı bisikletlerle dolaşan öğrenciler keyifli anlar geçirdiler.

Derince’de hizmet veren Ertuğrul Gazi Bilgievi öğrencileri, Büyükşehir Belediyesi’nin, yeni ve modern ulaşım aracı olan akıllı bisiklet uygulamasıyla buluştu. İzmit’te 15 istasyon ve 120 bisikletle hizmet veren Kocaeli Akıllı Bisiklet Sistemi (KOBİS) ilgi görmeye devam ediyor. Derince Esentepe’de faaliyet gösteren Ertuğrul Gazi Bilgievi öğrencileri Sekapark’ta akıllı bisikletlere binerek, sağlıklı yaşama ve trafiksiz bir hayata dikkat çekmek için pedallara asıldılar.

Ertuğrul Gazi Bilgievi öğrencileri, şehir ulaşımını önemli ölçüde kolaylaştıran akıllı bisiklet uygulamasına ilgi gösterdiler. Sekapark’ta denizin ve parkın tadını çıkaran öğrenciler kendileri için ayrılmış yollarda güvenli bisiklet kullanmanın keyfini yaşadılar. Bilgievi öğrencileri, akıllı bisiklet uygulamasını çok beğendiklerini söyleyerek Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.