Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Boksörler Türkiye şampiyonası öncesi son provasını Atatürk spor salonunda gerçekleştirdi.

Tarihinde Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonlukları bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu boksörler, 22 Aralık tarihinde İskenderun’da yapılacak olan Türkiye Büyükler Boks şampiyonası öncesi bir başarı daha elde etti. Kocaeli’den Sevindikspor ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un yanı sıra turnuvaya, Bursa Yalova, Sakarya, Balıkesir ve Bolu illerinden 58 boksör katıldı. İzmit Atatürk spor salonunda, büyükler ve Gençler kategorilerinde yapılan müsabakalarda mavi beyazlılar 18 birincilik, 6 ikincilik kazanarak turnuvanın en iyi takımı seçildi.10 sıklette yapılan müsabakalarda Kağıtspor’u Sakarya ve Bursa illeri takip etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Boks branşı yöneticisi Ömer İslamoğlu, Türkiye şampiyonası öncesi yapılan turnuvayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, ”Boksörlerimiz bu yılda Türkiye şampiyonasında iddialı. Hedefimiz yine şampiyonluk. Şampiyona öncesi, Türkiye’nin en önemli spor kulüplerinin katılımıyla Kocaeli’de güzel bir turnuva düzenledik. Bu turnuvada boksörlerimiz yine güzel bir performans sergileyerek birinci oldu. Boksörlerimiz bu güzel performanslarını İskenderun’da da sergileyerek 2014 yılını güzel bir şekilde kapatmak istiyoruz. ”dedi.