Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Tarihi Mekanlar ve Kent Estetiği Şube Müdürlüğü ile Kent Estetiği Kurumu gözetiminde kent estetiğine uygun olarak planlanan dış cephe boyama işi ihalesi gerçekleştirildi.

İhale kapsamında Merkez Bankası ve Adliye Köprüsü arasında D-100 Karayolu’na bakan 27 bina kent estetiğine uygun şekilde boyanacak. Büyükşehir hizmet binasında gerçekleştirilen ihaleye 10 firma teklif verdi.

Proje kapsamında gerçekleştirilen ihaleye 10 firma teklif verdi. En yüksek teklif Burak Koçak ve Kültür Yapı ortaklığı tarafından 274 bin 574 TL ile verilirken en düşük teklif Akcan Polat Mühendislik tarafından 179 bin 870 TL ile geldi. İhale sonucu komisyonunun değerlendirmesinden sonra açıklanacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tarihi Mekanlar ve Kent Estetiği Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje kapsamında Adalet Köprüsü ve Merkez Bankası arasında cepheleri D-100 Karayolu’na bakan 27 adet binanın dış cepheleri estetiğe uygun olarak yenilenecek.