Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın girişimleriyle, Diliskelesi mahallesi tamamında başlatılan doğalgaz hattı çalışmaları devam ediyor.

Dilovası Diliskelesi mahallesinde doğalgaz hattı çalışmalarına başlandı. Yüklenici firma tarafından ilçede devam ettirilen çalışmalarla, mevcut doğalgaz ağı genişletilmeye devam ediliyor.

Başlatılan çalışmaların aralıksız devam ederek kısa bir süre içerisinde bitirilerek halkın doğalgaz kullanımına başlaması için gereken hassasiyeti gösterdiklerini belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Seçim meydanlarında vatandaşlarımıza doğalgaz sözünü vermiştik ve bir süre önce doğalgaz kullanımı ile ilgili girişimlerimiz olmuştu. Yapılan protokol ve anlaşmanın ardından doğalgaz dağıtım şirketi tarafından Diliskelesi mahallemizde doğalgaz boru hattı döşeme çalışmaları başladı. Artık vatandaşlarımız doğalgaza kavuşacak. İlçemiz her geçen gün biraz daha değişiyor ve güzelleşiyor. Tüm hizmetlerimizde ve projelerimizde halkımızın refahı ve yaşam kalitesini arttırmayı hedefliyoruz” dedi.