İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit Kadın Meclisi üyelerinin aşure etkinliğine katıldı.

Kadın Meclisi üyeleri, Belsa plazadaki yerlerinde aşure etkinliği düzenledi. Kadınların aşure etkinliğine İzmit Belediye Başkan Dr. Nevzat Doğan’ın yanı sıra, İzmit Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert, İzmit Belediye Meclis Üyeleri Güzin Taştekin ve Emine Okanalp, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, İzmit Kent Konseyi Başkanı Cafer Kozluca, siyasi parti temsilcileri de katıldı

Kadın Meclisi üyelerinin davetini geri çevirmeyen Doğan “ İzmit Kadın Meclisimiz önemli işler yapıyor. Özellikle köyleri ziyaret edip kadınlarla bir araya gelerek onların sorunlarıyla ilgilenmelerini takdir ediyorum. Yaşlı hasta ziyaretlerinde bulunup insanların yüzlerini güldürdükleri için bütün Kadın Meclisi üyelerimizi tebrik ediyorum. İzmit Belediyesi olarak yaptıkları faaliyetlere elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

İzmit Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert de “Hem pişirdik, hem ikram ettik. Bu türlü paylaşımlarla bağlarımız güçleniyor. Toplumsal kültürümüzden gelen geleneklerimizi sürdürmeliyiz. Etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.