Eğitime verdiği önem ile bilinen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, eğitim kurumlarına yönelik ziyaretleri kapsamında Eşref Uslu İlk ve Ortaokulu’nu da ziyaret etti.

2014-2015 Eğitim öğretim yılı öncesi okul bahçesini asfaltlatarak okulun çehresini değiştiren Başkan Üzülmez’i karşısında gören öğrenciler de başkanı sevgi çemberine aldılar. Öğrencilerin coşkusu karşısında Başkan Üzülmez de, “Sizler için ne yapsak azdır. Derslerinize iyi çalışın” dedi.

Okul Müdürü Cafer Güzel, Okul Aile Birliği Başkanı Mine Serdal, okul idareci ve yöneticileri tarafından hoş geldiniz dilekleri eşliğinde ağırlanan Başkan Üzülmez’e ziyareti sırasında meclis üyeleri Kemal Timur ve Sefer Yıldız, koordinatörler Yusuf Özdemir ve Şemistan Subaşı, Ataevler Mahalle Muhtarı Neslihan Serim de eşlik etti.

Başkanı gördükleri andan itibaren sevgi çemberine alan okul öğrencileri, “Başkanım okulumuza hoş geldiniz. Sayenizde asfaltlanan okul bahçemiz çok güzel oldu, teşekkür ederiz” dediler. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, çocuklara iyi dersler dileğinde bulunarak, “Geleceğimizin teminatı olan siz çocuklarımıza ne yapsak azdır. Yeter ki siz başarılı olun, derslerinize iyi çalışın ailelerinize de selamlarımı iletin” diye konuştu.

Daha sonra okul yönetimi ile bir araya gelen Başkan Üzülmez ve beraberindekiler sınıf anneleri ile görüşme yaptı. Okul idareci ve yöneticileri ile sınıf annelerinin taleplerini dinleyen Başkan Üzülmez, “Eğitim kurumlarımızın imajını daha da güzelleştirmek adına el birliği içinde herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeli. Biz de yerel yönetimler olarak eğitime ve eğitim kurumlarına her zaman destek olmaya çalışacağız” dedi. Başkan Üzülmez, kendisine iletilen alt yapı sorunlarının çözüme kavuşturulması konusunda ise sıkıntılı noktaları yatırım programına aldıracağını ifade etti.