Muharrem ayı nedeniyle Gebze Cem Evi’ni ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, canlarla birlikte iftar yaptı.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Muharrem ayı dolayısıyla Gebze Cem Evi’ni ziyaret etti. Ziyareti esnasında canlarla birlikte oruç açan Başkan Köşker’e, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz da eşlik etti. Köşker ve beraberindekiler, Cem Evi Başkanı Teslim Yıldız ve vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. Gebze İlçe Müftüsü Şaban Apaydın’ın Kur’an tilaveti okuduğu Muharrem ayı orucu iftarında Cem Evi Başkanı Teslim Yıldız da yemek duası yaptırdı. İftarın ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Kerbela’da şehit edilen Hazreti Hüseyin ve ehlibeyti rahmetle yad ediyoruz. Muharrem ayımız bereket getirsin, birlik ve beraberliğimizi perçinlesin. Bozmak isteyenlere Rabbim izin vermesin inşallah. Rabbim tutulan oruçları kabul eylesin inşallah. Muharrem ayımız mübarek olsun” dedi.

Gebze’ye kazandırılacak cem evine ilişkin bilgi de veren Başkan Köşker, plan ve proje çalışmalarının hızla devam ettiğini dile getirdi.