Gebze Belediyesi eğitim kurumu GESMEK’te açılan ücretsiz temel bilgisayar kullanımı kursuna katılan Gebzeli bayanlar, bilgisayar kullanımını öğreniyor.

Gebze Belediyesi Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları (GESMEK) çatısı altında, hünerler ve beceriler, sanata ve mesleğe dönüşüyor. 80 farklı branşta 7’den 70’e tüm yaş gruplarının ilgisinin ve katılımının sağlandığı GESMEK’te açılan ‘temel bilgisayar’ branşına katılan bayanlar, A’dan Z’ye bilgisayar kullanımına dair her şeyi usta öğreticileri nezaretinde öğreniyor. Bilişim ve teknoloji çağının gereklerine uzak kalamadıkları için ücretsiz temel bilgisayar kursuna yazıldıklarını belirten kursiyerleri Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de ziyaret ederek kutladı.

“Öğrenmenin ne yaşı nede zamanı yok” diyen Başkan Köşker, “Vakit ayırarak kursumuza katılan değerli kursiyerlerimizi bu azim ve kararlılıklarından; öğrenme şevklerinden ötürü bir kez daha kutlarım. Bir kenara çekilmek yerine, çağın gereği olan bilgisayar kullanabilme yeteneği ve öğrenimi için çaba harcayan kursiyerlerimize yardımcı olan tüm GESMEK ailesi mensuplarını da tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kursa katılan öğrenci hanımlarla bir süre sohbet eden Başkan Köşker, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Kursiyerlerin görüş ve taleplerini de dinleyen Başkan Köşker, GESMEK’in başarılı çalışmalara imza atmaya sürdüreceğini vurguladı.