Dilovası Belediyesi ile İŞKUR arasında imzalanan protokol ile İŞKUR Dilovası Hizmet Merkezinin açılışı yapılarak hizmet vermeye başladı.

Dilovası Belediyesi ile İŞKUR Kocaeli Şubesi arasında yapılan protokol sonucunda, Dilovası Belediyesi tarafından İŞKUR Dilovası Hizmet merkezi için kiralanan dört katlı bina da Dilovası’nda yaşanan işsizlik sorunu önemli ölçüde çözecek.

İŞKUR Dilovası hizmet merkezi açılışının ilk gününde ziyaret ederek görev yapan personele hayırlı olsun ve iyi çalışmalar temennilerinde bulunan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ”Şükürler olsun seçim beyannamesinde sözünü vermiş olduğumuz İŞKUR Dilovası Hizmet Merkezimiz hizmete girdi. İlçemizde ki işsizlik problemini çözmek için, kalifiyeli elemanlar yetiştirerek vermiş olduğu eğitimler ile işsizlik sorununu minimum seviyeye indirmeyi hedefleyerek geliştirmiş olduğumuz İŞKUR Dilovası hizmet merkezi ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Bu süreçte emeği geçen başta İŞKUR Kocaeli İl Müdürü Öztekin Kaşukçi’ya ve elini taşın altına koyarak ilçemize böyle güzel bir kazanım sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın İŞKUR Dilovası hizmet merkezi ziyaretine İŞKUR Kocaeli İl Müdürü Öztekin Kaşukçi, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hakkı Nalbant, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Abdullah Şanlı eşlik etti.