Kağıtspor Kulübü Kasım ayı yönetim kurulu toplantısını Gebze’de açılan şubesinde düzenleyerek bölgede eğitim gören sporcularla da bir araya geldi.

İslam Yücel ve yeni yönetiminin göreve gelmesiyle birlikte Gebze bölgesinde şubeleşme kararı alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, haftalık yönetim kurulu toplantısını Gebze kulüp binasında gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun talimatıyla Gebze ve çevre ilçelerinde deki sporcu potansiyelini ön plana çıkarmak için Gebze bölgesinde şubeleşme kararı alan yeni yönetim, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısının ardından Gebze bölgesindeki spor salonlarının şubelerini gezdi.

2016 Olimpiyatlarına gidecek sporcuların değerlendirmesinin yapıldığı toplantı sonrası, Kulüp Başkanı İslam Yücel yönetimindeki Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü yönetimi, sırasıyla satranç, masa tenisi, atletizm, güreş, karate, judo ve boks salonlarında antrenör ve sporcuları ziyaretlerde bulunarak takımların son durumu hakkında bilgi aldılar. Ziyaretlerin ardından açıklama yapan kulüp Başkanı İslam Yücel, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun verdiği talimatlar sonrasında Gebze’de yeniden bir yapılanmaya gitme kararı aldık. Gebze bölgesinde bundan sonra Kağıtspor markasını daha da sıklıkla duyacaksınız. Kulübümüz Gebze bölgesinde daha çok branşlaşacak. Her eve girmek için çalışacağız” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağtspor Kulübü’nün Gebze’de halen 7 branşta 12 antrenörle hizmet verdiğini belirten kulüp Başkanı İslam Yücel, “Gebze’deki yapılanmayla ilgili olarak kulübümüzün şubesini burada açtık. Görevlilerimiz burada çalışıyor. Gebze bölgesinde sporcu sayılarını kat kat artırarak şubeleşeceğiz. Gebzemizde bu potansiyel mevcut. Mevcut olarak Gebze’de çok başarılı sporcularımız bulunuyor. Bunun en güzel örneği Gebze Boks şubemizde 2012 olimpiyatlarına giden Selçuk Eker’dir. Çalışınca oluyor. Yeni Selçuk’lar çıkarmak için yönetim, antrenör ve velilerimizle birlikte çalışacağız” dedi.