Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez ilçesinde devam eden projeleri inceledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez ilçesi gerçekleştirilen yatırımları yerinde inceledi. İncelemelerde, Ağadere caddesinde ki esnafı da ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu’na, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, meclis üyeleri ve AK Parti teşkilatından üyeler eşlik etti. Karaosmanoğlu ve Baran, Körfez turunda Ağadere caddesindeki esnafla yakından ilgilendi. Esnafın taleplerini dinleyen başkanlar, vatandaşlarla da bol bol sohbet ettiler.

Tütünçiftlik Ağadere caddesinde ki esnafla da bir araya gelen ve vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, "Bizler vatandaşımızı önemsiyoruz. Yaşam koşullarının daha iyi noktalara gelmesi, hayatlarının kolaylaşması için çalışıyoruz. Esnafımızın gelişen şehrimizde, ticaretinin daha verimli olması için onların da sorunlarına karşı duyarsız kalmıyoruz" dedi.

Tütünçiftlik’te Yeniyalı kapalı pazar yerinde ki sona gelinen çalışmaları da inceleyen ve yetkililerden detaylı bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, "Bu proje 4 mahallenin ortak ihtiyacını karşılayacak bir çalışma oldu. 9 bin 150 metrekare kapalı alana sahip Pazar yerimizin 6 bin metrekaresi bu alanda ki ihtiyacı karşılayacak. Şu anda planladığımız alan 3 gün pazar, kalan diğer günlerse otopark olarak hizmet verecek. Bu projenin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Karaosmanoğlu, "İstihdama olan katkısı ve vatandaşımıza hizmet eden esnafımız, ülkemizin en önemli sosyal yapının omurgasıdır. Esnaf ve sanatkarlarımıza gereken her türlü desteği veriyoruz. Güzel ve temiz caddeler esnafımıza değer katmaktadır. Daha sağlıklı alanlar oluşturarak halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Bunun yanı sıra tüketicilerimizi de koruyarak üreticilerle-satıcılar arasında bir denge kurmaya çalışıyoruz. Temiz ve güvenli alış veriş noktaları oluşturmak ve bu yerleri denetlemek bizim önceliğimiz" açıklamasında bulundu.

Marka şehirlerin önemi bir kez daha vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, "Yerel yönetimlerde insan odaklı yönetim anlayışını benimsiyoruz. Hizmetlerimizi bu şeklide tüm Kocaeli’ye yayarak insanımızı yaşatmaya çalışıyoruz. Hükümetimizin ve bizim tek gayemiz yaşanabilir çevre oluşturmak. Bunun içindir ki altyapı, arıtma tesisleri ve yeşillendirme çalışmalarını önemsiyoruz" ifadelerini kullandı.