Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve Basın İlan Kurumu Kocaeli Şube Müdürü Hayri Başer’i makamlarında ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, çeşitli kurumlarda göreve başlayan yöneticileri ziyaret ederek başarılar diledi. İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve Basın İlan Kurumu Kocaeli Şube Müdürü Hayri Başer’i makamlarında ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli’nin her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini söyledi.

Kocaeli’deki değişime kentin tüm kurum ve kuruluşlarının pozitif katkı sağladığını vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilk olarak İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu’nu ziyaret etti. Daha sonra Basın İlan Kurumu Kocaeli Şube Müdürü Hayri Başer’i ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, "Ulaşım, sanayi ve ticaret kenti Kocaeli, Türkiye’nin ekonomisine çok önemli katkılarda bulunuyor. Aynı zamanda kültür, spor ve turizm kenti olan Kocaeli’nde yaşanan değişim ve gelişime kentin tüm dinamikleri çok önemli katkılar sağlıyor’’ ifadesini kullandı.