Kartepe Belediyesi Basın Yayın Müdürü Deniz Dalgıç ve beraberindeki bir gurup belediye personeli, bel fıtığı ameliyatı olan basın birimindeki mesai arkadaşları Şadi Akdoğan’ı hastanedeki odasında ziyaret etti.

Kartepe Belediyesi çalışanları, bir süre önce rahatsızlanan ve bel fıtığı ameliyatı geçiren Kartepe Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Basın Birimi’nde görevli personel Şadi Akdoğan’ı yalnız bırakmadı. İş arkadaşları, İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde geçirdiği bel fıtığı ameliyatı sonrasında hastanede tedavisi devam eden Akdoğan’a, öğle tatilini fırsat bilerek sürpriz bir ziyarette bulundu. Çalışma arkadaşları, hasta yatağında iyileşmeyi bekleyen Akdoğan’a acil şifalar dileyerek moral verdiler.

Operasyonun iyi geçtiğini belirten Akdoğan, “Müdürüme ve arkadaşlarıma ziyaretime geldikleri ve beni yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ederim. İş arkadaşlarımı kötü günümde de yanımda görmek beni çok mutlu etti. Sağlığıma kavuşup işime döneceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Dalgıç da, “Şadi arkadaşımız Basın Yayın Müdürlüğümüzün en deneyimli çalışanlarından biri. Bir an önce sağlığına kavuşarak, ağrılarının sona ermesini diliyor ve iyileştikten sonra aramıza geri dönmesini bekliyoruz” İfadelerinde bulundu.